Golia Vinklubb

... serverer foredrag, vin og mat - velkommen!

Kort om Golia Vinklubb

Golia Vinklubb hadde sin spede start i 2003. Siden den gang har vinklubben arrangert 6-7 smakinger hvert år. De fleste dreier seg selvsagt om vin, men fra tid til annen smaker vi også andre drikker. Møtene holdes på Golia Velhus, som regel på onsdager.

Golia Vinklubb har om lag 160 medlemmer, noe som gjør oss til en av de største vinklubbene i landet. Medlemskap koster 200 kroner per år, og da inngår også automatisk medlemskap i Norske Vinklubbers Forbund. For tiden har vi ikke kapasitet til å ta inn flere medlemmer. Du kan likevel melde din interesse om medlemskap ved å fylle ut og sende inn et skjema som du finner på denne lenken. Din interesse vil da bli registrert og du vil bli kontaktet dersom det dukker opp ledig plass.


For spørsmål for øvrig, benytt kontaktskjemaet eller send en e-post til [email protected].


Møteplan

Golia Vinklubb arrangerer normalt seks smakinger i året; tre under høstsemesteret og tre smakinger på våren.
Møtene starter som regel kl 19.30 og holdes på Golia Velhus.


Om nettsidene

Golia Vinklubbs nettsider ble etablert i mars 2009. Nettstedet er ment å være en informasjonskanal ut til medlemmer, gamle som nye. Vi tar gjerne i mot tips og kommentarer om hva du som medlem ønsker å finne på sidene. Dersom du har anledning til å bidra med stoff er vi også glade for det.

Alle henvendelser som gjelder nettsidene kan sendes til [email protected].