Golia Vinklubb

... serverer foredrag, vin og mat - velkommen!

Velkommen til tysk smaking

Vi inviterer til ny vinkveld på Golia. Dato er 7. oktober, og tidspunktene er kl. 18:00 og kl. 20:00. Tema for kvelden er viner fra produsenten Salwey.  Vi skal prøve de fem vinene som er tilgjengelig på Vinmonopolet, en Grauburgunder og fire Spätburgundere. Vinene vil bli presentert av produsenten, live fra Kaiserstuhl, på lerretet. Caroline Tangen-Tveit som er importør av disse vinene, vil være tilstede for å bistå med presentasjonen. Vinene ligger i prissjiktet 218,- til 525,-, med snittpris i underkant av kr. 400,-.


For å sikre at flest mulig får delta på denne smakingen, har vi tatt noen grep. For det første kjører vi en smaking kl. 18:00 og deretter en ny smaking kl 20:00. Det vil bli "ren" smaking, dvs ikke hverken matservering eller vinlotteri, dels av smittevernhensyn og dels for å spare tid. Det vil heller ikke bli skjenket ut overskytende vin etter smakingen.  Vinsmakingen kan ikke overstige 90 minutter, da vi må ha tid til å rydde, vaske bord og klargjøre lokalet. Det vil heller ikke være publikumsinnslipp før tidligst 15 minutter før.


På grunn av smittevernhensyn er det begrenset antall plasser denne kvelden. Det settes frem inntil 24 bord, og medlemmer fra samme husstand/kohort bes benytte de to midterste radene. Bordene langs vinduene, på begge sider, er i første rekke forbeholdt enkeltmedlemmer, men kan også benyttes av to fra samme husstand dersom midtrekkene er fylt opp. Her kan også tre fra samme kohort sitte. Dispenser med antibakteriell væske er plassert ved inngang. Bord vaskes før hver smaking.
Benytt denne linken for å melde deg på til smaking kl. 18:00 - https://forms.gle/jATp8LHsss6F5Lw47 

Benytt denne linken for å melde deg på til smaking kl. 20:00 - https://forms.gle/JaRvTMEVVavMWY5B

 

For å holde kontroll på antall påmeldte, må en og en person meldes på ad gangen. Dette betyr at dersom det skal meldes på flere enn en person, så må skjema fylles ut på nytt for hver person. Etter påmelding vil du få en bekreftelse på skjermen. Betaling må være foretatt senest to dager etter påmelding, hvis ikke bortfaller bestillingen og plass stilles til rådighet for andre medlemmer.

 

Betaling kan skje via VIPPS til 48171035, eller til kto. 1645 06 45161. Deltakelse er satt til kr. 200,- per medlem, kr. 250,- per gjest.

 

Ta med tre glass, så er du sikker. Ta gjerne også noe å skrive med, da vi ikke vil bruke tid på å desinfisere kulepennene våre.

Velkommen til nok en hyggelig vinkveld på Golia!